O nama

Već preko 10 godina bavimo se poslovnim savjetovanjem dok smo zadnjih 5 godina vrlo uspješno proširili segment savjetovanja i na poslovne edukacije te razvoj zaposlenika.

Ujedno smo posebno specijalizirani za maloprodaju pa smo time i naše savjetovanje te edukacije proširili i na razvoj koncepata prodajnih mjesta te na samo kvalitetno izlaganje robe na prodajnim mjestima.

Redovito obilazimo sajmove, prodajna mjesta cijele Europe i SAD-a te pratimo sve svjetske trendove kako bi našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu i rješenja.

Svi naši klijenti - postali su naši dugogodišnji klijenti s kojima zajedno razvijamo znanja i vještine njihovih zaposlenika u svrhu veće angažiranosti i motivacije te povećanja prihoda.

Preuzmi prezentaciju tvrtke Filan Artes d.o.o. (pdf; 3.09Mb)

Ana Brajković, mr.sc, MBA - izvršni direktor

Ana Brajković, poslovno savjetovanje i edukacije

Nakon 10 godišnje karijere u Tisku i Agrokoru na mjestima Direktora odjela razvoja i Voditelja edukacija pokreće savjetovanje i edukacije zaposlenika unutar tvrtke Filan Artes d.o.o.

Dosadašnju karijeru u prodaji i ljudskim resursima nadopunjuje nizom usavršavanja, kao što je IEDC Bled School of Management, magisterij na Leeds Metropolitan University te znanstveni magisterij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Trenutno pohađa doktorski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Osobno je održala preko 2000 edukacija i treninga te piše za Poslovni dnevnik i Slobodnu Dalmaciju na temu prodaje, ljudskih resursa, razvoja zaposlenika i njihovih vještina.

Newsletter

Prijavite se na edukativni newsletter Filan Artes